Unibet sportfogadás bónuszok

unibet bónuszA Unibet-ot 1999-ben alapították, és a sportfogadások legnagyobb és legfontosabb fogadási cserejévé vált. A Unibet egy olyan ház, amely nem határoz meg kvótákat, ha a felhasználók nem teszik meg, és biztosítja, hogy a műveleteket a játékos nyereségének 5% -án keresztül közvetítik.

Unibet a legjobb spanyol fogadó ház, 100 eurós bónusz formájában ingyenes fogadásokban

A Unibet bónusz akár 100 euró ingyenes fogadásokat kínál. Ahhoz, hogy ezt az összeget megkapja, legalább 10 euro-ról 1,5-re vagy annál magasabbra kell tennie, és minden 4 fogadásnál további 20 eurót kap. Ha 5 alkalommal ismételje meg a tranzakciót, legfeljebb 100 euró összeget lehet felhalmozni. További érdekes promóciók az új ügyfelek számára a labdarúgó-mérkőzések vagy egyéb rendezvények jobb esélye.

20 € Bónusz – Unibet Bet Now!
Javasoljuk, hogy ezt az opciót választja, mert a mérkőzések nagyon nagy esélyei vannak a kiszámítható eredményekkel. Általában a Real Madridban, Barcelonában, az Atlético de Madridban, a Valencia-ban vagy a Sevilla mérkőzéseken promóciókkal rendelkeznek, a szokásosnál sokkal jobb esélyekkel. Ezek a fogadások csak 10 euróig lehetnek, de 5 vagy annál magasabb szinten nem ritka, hogy 10 eurót fogadunk, és 50 vagy többet nyerünk szabad fogadásokban.
Ezenkívül minden olyan ajánlat, amelyhez jobb kvóta tartozik, teljes mértékben összeegyeztethető a 100 eurós ingyenes fogadásokkal.

Unibet promóciók

Lóversenyek: Fogadjon olyan fogadási tétet, amelynek értéke ugyanaz, mint a tétje, ha a ló nyer. (25 euróig).

Kosárlabda kombináció: 10 euro összértékű kombinált fogadást kapsz, ha 3 kombinált 10 eurót és 3 válogatást kapsz, mindegyiknek 1,5-nél nagyobb kvóta van.

Kombinált biztosítás 1: Ha nem sikerül öt kombináció kombinációját, minimális kvóta 1,2, akkor akár 25 eurót is kapunk egy ingyenes tétben.

Kombinációs Biztosító 2: Ha négyet választasz a piacon: “Mindkét csapat pontszámot kap?” Egy minimális 1,2-es és egy sikertelen díj mellett 25 eurós visszatérítést kapsz ingyenes tét formájában.

Önnek van Cash Out promóciója a kijelölt eseményeken és a fent említett javított díjakon.

Fizetési módok

A Unibet nincs annyi módja a betétek betöltésére, mint a versenytársai, bár a leggyakoribbak. Befizetést terhelés vagy hitelkártya, Paypal, Skrill, UKash vagy banki átutalással tudunk letétbe helyezni. A visszavonásokat általában ugyanolyan módszerrel kell végrehajtani, amellyel letétet tettünk, bár más lehetőségek is rendelkezésre állnak, például a kártya vagy a Paypal.

következtetés

A Unibet az egyik legjobb fogadási ház. Nemcsak vonzó, könnyen használható weboldaluk van, jó esélyük is van, tisztességes élő, a televíziós események lehetőségével, és most is tehet keresztbe fogadást.

Ezenfelül nagyon érdekes promóciós politikát kínálnak az új ügyfelek számára, különösen a labdarúgással szemben. Ez lehetővé teszi a regisztrációt, és közvetlenül 40 vagy 50 eurót nyerhet szabad fogadások formájában. Minden héten új akciók várhatók a nagy érdeklődésre számot tartó labdarúgó-mérkőzéseken, így csak egy alacsonyabb ellenfél ellen kell várnia egy nagy meccsre, és 4 vagy annál magasabb díjat kell fizetnie, és gyakorlatilag 40 vagy 50 euró nyereséget kell biztosítania ingyen fogadások esetén csak 10, ami az adott promócióban megengedett. Erre és az állandó ajánlatokra, úgy tűnik, hogy a Unibet egy könyvesbolt erősen ajánlott.