Unibet online pariuri

Unibet RomaniaDeși Jocurile Olimpice se desfășoară doar o dată la patru ani, se pare că scandalurile de dopaj în ziua de azi sunt inevitabile, la fel de mult ca o parte a întregului lucru ca și imnuri naționale și oameni care scapă peste scafandri și volei. În ciuda consecințelor doborârii, sportivii care reprezintă țara lor la acest nivel vor fi presați, atât prin propriile lor Unibet ambiții, cât și prin toate părțile, pentru a spori șansele de a câștiga prin orice mijloace necesare, până la inclusiv dopajul.S-ar putea chiar să fie țara lor de origine îndemnându-le în acest sens.

Deci avem ceva de genul unui război de uzură; Autoritățile olimpice merg în extremități pentru a elimina dopajul, iar concurenții și alte grupuri implicate în extremis să utilizeze dopajul fără a fi detectate.

Este un proces costisitor, restrictiv și consumator de timp, Unibet care scapă de natura inspiratională a turneului în sine. Dar este o soluție radicală: de ce să nu permiteți doar dopajul? Lasati toti sportivii sa ia orice medicament le place si sa-i lase sa continue cu asta?

Nu este atat de neobisnuita o sugestie asa cum ati putea crede. Am auzit de mai multe ori, de obicei în pub-uri după câteva băuturi. A fost prezentată ca o întrebare la o recenta înregistrare pe care am făcut-o despre podcastul Level Up Human. Marina Hyde a recunoscut-o în ultimul ei post pentru Guardian.Facebook Twitter Pinterest Ce se întâmplă dacă ar fi un alt instrument pentru îmbunătățirea fitnessului, cum ar fi un set de greutăți sau un cronometru? Foto: Achmad Ibrahim / AP

Există, probabil, argumente logice în favoarea ridicării interdicției de dopaj. Scăderea testelor și controalelor constante ar economisi mult timp și bani. Nu ar fi “nedreaptă”, deoarece fiecare atlet are acces la aceleași medicamente, astfel încât să egaleze terenul de joc. S-ar putea Unibet chiar să devină mai incluziv: în mod obișnuit, oamenii devin sportivi de vârf din cauza avantajelor genetice “nedrepte”, astfel încât cei care, în mod normal, nu pot ține pasul, pot folosi droguri pentru a compensa și a rămâne competitivi. Și, potențial, ar putea face jocurile mult mai interesante. Recordurile lumii sunt în mod constant distruse, sportivii fiind mai rapizi, mai puternici, mai rezistenți. Ce nu e de placut?Deci, da, de ce să nu permiteți doar dopajul la Jocurile Olimpice?

Din păcate, aceasta nu este o întrebare retorică. Se pare că, mai degrabă decât să se limiteze la discuțiile ușor întreprinse în rândul prietenilor, noțiunea de Olimpiadă în Unibet care se permite dopajul este de fapt studiată științific. Și poate că nu ar fi o surpriză să aflăm că, potrivit tuturor datelor disponibile, dopajul legalizat la Jocurile Olimpice ar fi o idee absolut teribilă.

În primul rând, ideea că permiterea dopajului ar face lucrurile mai echitabile este ridicol. Oamenii par să uite că e vorba de îmbunătățirea performanțelor drogurilor, nu de crearea de performanțe. Practic, dacă sunteți un camioner de 20 de pietre cu un șold uriaș, un curs de steroizi și hormoni nu vă va transforma într-un atlet de clasă mondială.Drogurile de îmbunătățire a performanței funcționează în mai multe moduri, dar miracolele nu sunt una dintre ele. Încă mai trebuie să fii un atlet de vârf pentru ca ei să aibă vreun efect util, astfel încât orice idee că dopajul ar Unibet permite oamenilor “normali” să concureze ar trebui abandonată. Ar mai fi ceva de loterie genetică bine. Modul în care oamenii răspund la medicamente este puternic influențat de fiziologia și genele lor personale, iar acest lucru este valabil și pentru amplificatorii de performanță. Oricum, olimpiadele dopate ar fi mai excluse, nu mai puțin, deoarece ar favoriza acei indivizi suficient de norocoși să se nască cu corpuri fizice mai bune la sport, dar și mai receptive la efectele pozitive ale dopajului și rezistente la consecințele negative. Fără îndoială, astfel de oameni sunt relativ rare, chiar și în rândul celor mai mici piscine de sportivi de clasă mondială.Facebook Twitter Pinterest Fiind în formă fizică de vârf nu există nici o garanție că veți fi capabil să reziste la efectele secundare ale medicamentelor de îmbunătățire a performanței. Fotografia: Marcio Jose Sanchez / AP

Și aceste “consecințe negative” nu pot fi trecute cu vederea. Atleții de top își pun cadavrul prin intermediul regimurilor de pedepsire cu consecințe pe termen lung Unibet așa cum este. Efectuarea obligatorie a dopajului ar mări doar drastic riscul de deteriorare gravă a sănătății unui atlet.Și ar fi obligatorie; șansele ca cineva de la acest nivel bazându-se pe abordarea “naturală” atunci când toți concurenții săi sunt dopați până la extreme sunt râs mic.

Un regim de dopaj pentru obținerea celui mai bun rezultat ar necesita o echipă de medicii specializați în monitorizarea sportivilor și reacțiile lor, precum și o aprovizionare regulată cu cele mai recente și mai eficiente substanțe de îmbunătățire a performanței, astfel că există o noțiune de eficiență și reducerea costurilor.

Din nou, acest lucru ar face ca jocul să fie mai neuniform, nu mai puțin. Țări precum SUA și China ar avea resursele și infrastructura pentru a obține cei mai buni sportivi pentru sportivi și pentru a-și maximiza siguranța atunci când le folosesc.Ce șansă ar avea echipa olimpică a refugiaților în acest scenariu?

Probabil că vom ajunge la mai multă reglementare, deoarece organizațiile trebuie să determine ce droguri sunt permise unde și când să se asigure o corectitudine în cadrul concursului. În caz contrar, care este motivul? Facebook Twitter Pinterest Pump oameni ultra-competitivi plini de steroizi, puneți-i alături de numeroși rivali și le dați tuturor un pistol încărcat. Ce ar putea merge prost? Fotografia: Valdrin Xhemaj / EPA Dar cel puțin am ajunge la turnee mai interesante, nu? Poate. Pentru puțin timp, poate.Fiziologul exercițiului, Dr. Mark Burnley, de la Universitatea Kent, explică: “Nici o combinație de medicamente și doping de sânge nu va schimba performanța într-un om Unibet normal pentru a le face olimpic, dar o ridicare de pătură ar îmbunătăți aproape sigur performanțele și ar exista o perioadă de optimizarea regimurilor de droguri (ce să luăm, cât de mult și când), urmată de individualizare (care se comportă cel mai bine pentru cine) și apoi stagnarea (unde toată lumea se stabilește în căile lor) – ceea ce am văzut cu pregătirea fizică și nutriție, în cea mai mare parte. Apoi, vom fi acolo unde suntem acum, dar mai rapid / mai mare / mai puternic cu 5-10%, în funcție de eveniment și droguri folosite. ”

Așa că avem acolo.Jocurile Olimpice de Doping: nu mai echitabil sau mai ieftin sau mai distractiv, mult mai periculos și servind doar pentru a submina realizarea fiecărui atlet implicat și a elimina orice element inspirat din turneu. Se pare că singura utilizare reală pentru Jocurile Olimpice de Doping ar fi să spunem că merge mai departe, apoi să interzică imediat orice atlet care apare pentru a concura. Dar din nou, hârtiile sunt singurele lucruri care nu se pun.