Unibet nyerte a Boltonot, és Burnley-t küldte

Dean Holdsworth még nem érkezett vissza a Bolton Wanderers gumira, a volt csatár konzorciumi átvételét pedig a Football League jóváhagyása alá vette, de Burnley a bajnokság tetején megszerezte a sajátját.

A Hull City-nek egy goalless felhívás, otthon a pénteki Sheffield pénteki promóciós lovagjaival, azt jelentette, hogy Sean Dyche győzelme az első helyen áll ezen a szezonon, és így történt. A bajnokság legjobb gólszerzője, Andre Grey a szezon 19. és 20. szezonában – négy meccs után – a csúcsra tüzelni kezdett.

Dyche két “csúcsminőségű” , de elismerte, hogy az ő oldala Unibet fogadasi rosszul futott, annak ellenére, hogy túljutott.A Claretsnek először kellett először jönnie a bajnokságban, hogy leborulhassák Hullt a sügérről, miután Liam Feeney Boltonnak adta a reményt, miután a Lancashire derűs gólszerzője és lepattant az első felében. Gary Madine a Neil Lennontól öltöző öltözősor után jött be a hidegből, és elindult a padról, hogy segítséget nyújtson Feeney számára a közeljövőben való áttéréshez. A szomszédok válaszát váltotta ki. hogy ne hagyja az esélyt, hogy a csúcsra csússzon. Sam Vokes tartotta a labdát, mielőtt Matt Lowtonot jobbra dobta. A teljes visszapillantó golyót a dobozba Greynak irányította, akinek Paul Rachubka jól mentette meg első alkalommal a lövést. De Gray volt ott, hogy megérintse a rebound. A mini-szárazságának végére felemelte, és egy pillanatra szipogott.Fredrik Ulvestad csak a David Jones-hez ment, de az első tapintással a norvég felállította Grey-ot, hogy a doboz szélén Rachubka-t tegye.

Dyche azt mondta: “Nagyszerű győzelem volt egy csapat, Unibet Magyar amely mindent pillanatban ad. Ők harcolnak az életükért, de a mi mentalitásunk jó, és büszke vagyok a játékosokra, hogy bemutassák maguknak a képességüket, hogy visszatérjenek.

“A legjobbak voltak, de a rugalmasság és a mentalitás ott volt.A célok két nagyszerű pillanatai voltak.

“Ian Holloway néhány évvel ezelőtt magánéletében elmondta,” a srácoknak hihetetlenül erős állata van “, és sok mindent említ, a mentalitás annyira itt van. ”

A meggyalázott Lennon úgy érezte, hogy ez egy ismerős történet a csapata számára. “Mit kell tennie, hogy megkapja az idézeteket az elmúlt hetekben, és csak beírja a jelentésben holnap, ez alapvetően hányinger” – mondta. “Az egyéni hibák újra megpróbálták a játékot. Nem tudok kritizálni a csapatot, mert ma kiválóak voltak. Csalódást keltett volna egy döntetlengel, nem vesztettem el a játékot.Nehéz megtenni a pillanatban. ”

De a Bolton menedzsere optimista a héten a jó hírek után. – Dean tényleg nagyon keményen dolgozott – felelte Lennon. “Szívébe és lelkébe tette, ezért ha valaki megérdemli, hogy megkapja, akkor ő lesz. Akár megy keresztül, akár nem, nem mondhatom. Ha ez akkor Unibet remélhetőleg sikerül felemelnünk az embargót és erõsítenénk a csapatot. ”

De pillanatnyilag Lennonnak aligha kell élveznie a pályát. “Minden vereség fáj,” tette hozzá. Jól nézünk ki, többnyire az elején álltunk. Bizonyos területeken csak kevés minõségünk van. Nem vagyunk messze attól, hogy tisztességes csapat vagyunk, de a minőség pénzt költ, és sajnos ez egy luxus, amit még nem. “