Unibet beste bettingselskaper

unibet NorgeUnibet ble grunnlagt i 1999 og har blitt den største og viktigste satsingsbyten i verden av sportsbetting. Unibet er et hus som ikke angir kvoter hvis ikke satt av brukerne, og sikrer at operasjonene utføres og tar 5% av spillernes fortjeneste for å fungere som mellommann.

Unibet det beste bettinghuset i Spania med en bonus på € 100 i gratis spill

Unibet bonusen tilbyr opptil 100 euro i gratis spill. For å få dette beløpet må du gjøre innsatser på minst 10 euro til 1,5 eller høyere, og for hver 4 innsatser du lager, får du ytterligere 20 euro. Hvis du gjentar transaksjonen 5 ganger, kan du samle opp til maksimalt 100 euro. Andre interessante kampanjer for nye kunder er de forbedrede oddsene ved fotballkamper eller andre arrangementer.

20 € Bonus – Unibet Bet nå!
Vi anbefaler at du velger dette alternativet fordi det er svært høye odds i kamper med forutsigbare resultater. Det er vanligvis kampanjer i Real Madrid, Barcelona, ​​Atlético de Madrid, Valencia eller Sevilla-kamper, med mye bedre odds enn vanlig. Disse spillene kan bare være opptil 10 euro, men på 5 eller høyere er det ikke uvanlig å satse 10 euro og vinne 50 eller mer i gratis spill.
I tillegg er ethvert tilbud med forbedret kvote fullt kompatibel med bonusen på 100 euro i gratis spill.

Unibet kampanjer

Hesteveddeløp: Motta en gratis innsats av samme verdi som din innsats hvis hesten din vinner. (Opptil 25 euro).

Basketball kombinert: Motta en gratis kombinert innsats på 10 euro hvis du lager 3 kombinert 10 euro hver og 3 valg, hver med en kvote høyere enn 1,5.

Kombinasjonsforsikring 1: Hvis du feiler et resultat i en kombinasjon av 5 valg med en minimumskvote på 1,2, vil det bli returnert opp til 25 euro i en gratis innsats.

Kombinasjonsforsikring 2: Hvis du lager 4 valg i markedet “Vil begge lag score?” Med en minimumsavgift på 1,2 og svikt en, har du rett til en refusjon på opptil 25 euro i form av en gratis innsats.

Du har også Cash Out kampanjer på utpekte arrangementer og de ovennevnte forbedrede avgifter.

Betalingsmåter

Unibet har ikke så mange metoder for å gjøre innskudd som konkurrenter, selv om det har de vanligste. Vi kan gjøre et innskudd med debet eller kredittkort, Paypal, Skrill, UKash eller ved bankoverføring. Utbetalinger skal normalt gjøres med samme metode som vi gjorde innskuddet, selv om andre alternativer som kort eller Paypal er tilgjengelige.

konklusjon

Unibet er et av de beste spillhusene. Ikke bare har de et attraktivt, brukervennlig nettsted, de har også gode odds, en anstendig live med muligheten for å følge hendelser på fjernsyn, og nå kan du også sette kryssspill.

I tillegg har de en veldig interessant kampanjepolicy for nye kunder, med svært høye odds på fotball fremfor alt. Dette gjør registrering og vinnende direkte 40 eller 50 euro i gratis spill. Hver uke er det nye kampanjer i fotballkampene av stor interesse, så du må bare vente på et spill av en av de store mot en lavere motstander, og du kan nyte et gebyr på 4 eller mer og praktisk talt sikre et overskudd på 40 eller 50 euro i gratis spill spill bare 10, som er maksimum tillatt i den typen av kampanje. For dette og dens konstante tilbud, ser det ut til at Unibet er en bookmaker sterkt anbefalt.

more info