Teplice ismét csészéket akar játszani, ezúttal szégyen nélkül

Teplice a következő szezonban ismét európai kupákkal akar játszani. Azonban az észak-csehországi csapat jobban szeretne harcolni velük, mint az előző évben, amikor az Európa féldöntőjébe lépett, Mlada Boleslav és egy rekord hazaütés, 0: 8.

“Hosszú távú céljaink még mindig ugyanazok, bár kicsit irritálhatnak valakit. Szeretnénk bejutni a csészékbe, így az elkövetkező szezonban a legrosszabbat szeretnénk befejezni a középcsoportban, de szeretnénk jobb helyzetben lenni, mint az Bet365 online fogadóirodák elmúlt évben. és a nyereményt jobbra nyerte, mint az előző szezonban – mondta Petr Hynek klub vezetője egy interjúban a klub televíziójához.

Különösen a káderben történt változásoknak segítenek a Teplice-nek. Védők Manel Royo Castello, Igor Paradin, Jevgenyij Nazarov és Jakub Mareš csatár jött Stínadla-ba. Másrészről Jan Krob elhagyta a klubot, aki a Boleslav törés után átkerült a B-be, míg Siim Luts, Daniel Soungole, Jan Hošek és Jan Kuchta a szerződés befejezése után elhagyta a klubot.

Sőt, az észak-csehországi csapat, amely a szombaton a bajnokságban lép be Pribramban, még két játékosot szeretne hozni. “Amikor eljönnek, nagyon boldogok lesznek velem, de különösen az edzővel” – mondta a klub sportigazgatója, Štěpán Vachoušek. “A játékosokat elsősorban azért kerestük, mert a karakter a kényelmet nyújtotta a pilótafülkéhez, de főként a szándék és a vágy, hogy valamit elérjenek” – tette hozzá.

“A vezetőfülke megerősítései megalapozottak, és rajtuk múlik, hogy harcoljanak a felállásért és növeljék a szükséges versenyt” – tette hozzá Vachoušek. “Amikor megkapjuk ezeket a két nevet, akkor az összes hozzászólás megduplázódik, és a leginkább Bet365 sportfogadás online elégedettek leszünk, mert az ősz hosszú és a kádernek szélesebbnek kell lennie” – tette hozzá.

Sőt, Stanislav Hejkal edző is úgy ítéli meg, hogy Jakub Hor, aki a múlt szezon egyik legjobbja volt, 11 gólt tartott. Tény, hogy a Jablonec versenytársát a középpályás érdekli, de a huszonnyolc éves futballista Teplice-ben maradt, annak ellenére, hogy nem volt érdeklődése elhagyni.