Stosur gir seg til Vandeweghe, avslutter Australias Fed Cup

Australia har mistet sin Fed Cup-slips til USA etter Samantha Stosurs tre-sete nederlag av amerikansk erstatning Coco Vandeweghe i søndagens første omvendte singles gummi. Raphael Nadal finner føtter på leire for å slå urolige Andy Murray i Monte Carlo Les mer

En fersk Vandeweghe ble subbed i å erstatte skadet American No.1 Madison Keys (håndledd) og fortsatte sin Bruk vår link for å få den beste Bet365 bonus overlegne rekord over Stosur, vinner 2-6, 7-5, 6-4 i Brisbanes Pat Rafter Arena.

Det utvidet USAs ledelse i slipset til en vinnende 3-0 og sikret en retur til åtte nasjoners World Group neste år, mens Australias lange vent på Fed Cups herlighet fortsetter.

P> De tidligste syv-tiden vinnere Australia kan nå håpe å vinne Fed Cup er i 2018, etter å ha ikke tatt trofæet siden 1974.

Men den fordelen har aldri blitt gjort, med USA stadig bedre på de viktigste øyeblikkene gjennom slipset – selv uten de tre beste rangerte spillerne, Serena Williams, Venus Williams og Sloane Stephens, som alle ikke klarte å begå.

Verden nr. 36 Vandeweghe hakket sin fjerde karrierevinner over Stosur, som ikke har slått amerikaneren siden en straight setter seier på Flushing Meadows på vei til 2011 US Open-tittelen. Australias Sam Stosur smelter som USA Ta kontroll på Fed Cup Les mer

Stosur traff retten med hensikt på søndag og gjorde en sprekkende start på kampen, og innpakket et Start spillingen nå Bet365 dominerende første sett på bare 28 minutter.

Men Så snart seieren begynte å vinkle, snudde Stosurs nerver seg inn, og hun begynte å oppløses.

Hun hadde all fart i 5-4 opp i det andre settet, men et par ragged-spill ga den kraftige Vandeweghe muligheten til å tjene for settet, og hun behørig pliktet.

P> Stosur kunne da ikke finne den avgjørende bruken hun trengte i det tredje settet, to ganger ikke å konvertere bruddpunkter til 5-4 nedover – inkludert en kjedelig overjordskudd som boomed godt forbi grunnlinjen.

Det Var en lignende historie for Stosur på lørdag, da hun vant det første settet mot Christina McHale, men deretter krasjet og brent i den andre, og klarte ikke å konvertere sine sjanser i tredje.

Gavrilovas planlagte sammenstøt med McHale vil Nå ikke lenger gå videre, med dobbelt Bet365 dumgummi brakt frem.