Problema pentru acasă MS: Evreii vin de la New Jersey la Detroit

Devils osmatřicetiletého pentru campionatul mondial la Viena, în 2005, a câștigat alegerea potrivită în a treia rundă alege proiectul de anul viitor. Acestea ar trebui, în conformitate cu acordul, de asemenea, o treime participa la Židlický salariu, care se ridică la 3 milioane de $.

Mai mult decât atât, în cazul în care Red Wings avansat în acest an finala Stanley Cupu, a trecut de schimb New Jersey, poziția deja în al doilea rotunde.

Židlickému expiră după sezon și contractul anual cu bonusul de patru milioane de dolari, și se poate întâmpla în iulie player gratuit nelimitat. De aceea plecarea lui era așteptată. Ca Jagr necesare pentru directorul general Lou Lamoriello pentru a face veterani cehi.

bek Cehă bek New Jersey, a lucrat de la sfârșitul lunii februarie 2012, când clubul l-a achiziționat de la Minnesota Wild.Acum, în cabină se poate întâlni cu portarul talentat Petr Mrazek, care operează în Red Wings ca o partidă în trei, în spatele Detroit joacă de asemenea, fundașul Jakub Kindl și clubul face de ani de zile director șapte de dezvoltare jucător fosta aparare mare Jiří Fischer, coechipierii Židlický de aur 2005th Unibet bonus pariuri fara depunere Viena

acest sezon vă Židlický marcat în 63 jocuri cu 23 de puncte în spatele patru goluri și 19 pase decisive. Acum trei ani, un discipol al Kladno jucat cu Devils Stanley Cup Finals.

New Jersey pierde în prezent locul 12 pentru a opta Conferința de Est din Boston nouă puncte. Detroit este contrar poziției a cincea, înainte de nouă Florida înainte de 12 puncte.

Židlický elaborată în 2001, în a șasea rundă ca jucătorul din New York 176 Rangers.Ulterior, el a primit Nashville, în care a debutat în 2003, după ce a venit de la IFK Helsinki în competiția de peste mări. Minnesota a câștigat-o în 2008. În evidență, asistentul ceh din NHL 762 se potrivește și 390 de puncte pentru 82 de goluri și 308 de jocuri. În 38 de dueluri play-off adăugat un gol și 14 pase decisive.

medaliata cu bronz de la Olimpiada de la Torino în 2006 și Campionatul Mondial în 2011, la Bratislava a concurat în șase campionate mondiale, trei turnee olimpice și Cupa Mondială 2004. participarea sa la Campionatele mondiale din luna mai la Praga, dar sa retras zbor de la Detroit.

antrenor Ruzicka, în același timp, planificat pentru a construi rândul din spate al echipei cehe. În plus față de un alt transfer de “last minute” al lui Zbynek Michalek de la Phoenix la Sankt Petersburg.Louis este o mare complicație.