Pep Guardiola magában foglalja az sportfogadás ellenőrzés hiányát egy nagyon angol derby során

Különösen izgatott délután volt még a Guardiola számára is, aki minden részletet él ezekről a mérkőzésekről, akik híresen osztották a nadrágjaikat, amelyek a tavalyi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kapaszkodtak, és akik egy különleges lezárási időszakot keresnek a bajnokságban ahol az árapály mindig változik, és ahol időnként hasonlít egy sakk-nagymesternek, aki egy teljes kapcsolatfelvétel játékának a középpontjába került. Guardiola kíméli az irányítást, szereti a részleteket. Legnagyobb kihívása a Premier League-ben talán magában foglalja az ellenőrzés hiányát, a véletlenszerű elemeket, ahol a pillanat gyakran a szerencse, az izom, a mellékvese-inspiráció alapján döntött.Az el clásico teljes test intenzitásaival összehasonlítva megkérdezte, hogy mit tapasztalt, és elmosolyodott, és bólintott, és azt mondta: „Ez meglehetősen hasonlít… Meglehetősen hasonló. Michael Cox Bővebben

Bármelyik Guardiola eléri a Manchester City-t, nem fog csodálkozni, vajon talán egy kicsit tovább adott volna. Ennek a lázas 2-1-es győzelemnek a végére valószínűleg több mint 90 perccel többet fedezett le, mint az Egyesült Államok középpontja. A második félidő közepén látták, hogy felrobbant a padról, fejét kezével fejleszti, és leborult a háttérben, miközben lépést sportfogadás bónusz tartott Ander Herrerával, miközben a középpályás elindult, hogy David de Gea hosszú dobását vezesse. Üdvözöljük Pep.Üdvözöljük a világunkban.

Ez egy csodálatos és igazán nagyon angol meccs volt a két legdrágább játékos (és vezető) között, akik valaha összeszereltek, a derby, amely a város korai ellenőrzéséből áthúzódott a egy vad utolsó fél óra. A győzelem elhagyja a várost egy tökéletes rekorddal az asztal tetején. A Guardiola számára még kielégítőbb volt az a tény, hogy csapata nyert itt, annak ellenére, hogy a United-ből lenyűgözően közvetlen második félidőben robbant és törött.

A város 35 perc múlva uralta a hűvös tiszta vizet. tiszta, az elhaladó ropogós és nyomástalanul jól fúrt. Guardiola 4-1-2-2-1-es csapatot hozott létre, a legelső középpályán két nagyon széles.David Silvával csodálatos labdarúgó-formában egy olyan forma alakult ki, amely a város folyadékmozgását hízelgette, miközben az Egyesült Királyság legnagyobb gyengeségét növelte. A labdától megfosztott United lumpennel nézett, három igazán lassú játékos az első hatban. Ez egy csapat volt, aki ellentámadást indított, de a szükséges személyzet nélkül. Mikor járt Zlatan Ibrahimovic utolsó alkalommal egy olyan csapatban, ahol a legtöbb héten nem volt a labda? Itt néha olyan férfit nézett, akinek a labdarúgása jó séta volt.

Ezt követően José Mourinho rámutatott, hogy Claudio Bravo könnyedén elítélte a Wayne Rooney szeme 20 perces hátralévő nyugalmát. Részletek megváltoztatják a játékokat.A tény azonban az, hogy a város nyitó felére nézve a város úgy nézett ki, mint egy labdarúgó csapat, aki új ritmusokkal táplálkozott, míg az Egyesült Államok játékosai sok időt töltöttek egymás felé kiabálni a pozicionálási kérdésekkel kapcsolatban.

A nyitó célt csak egy ilyen zavaros pillanat előzte meg. Ibrahimovic megállt, mivel a város védelme a saját területükön játszott. Ez úgy nézett ki, mint egy terv: United óvatos volt a magas sajtótól. Mourinho látta csapatait, hogy elvegyék Guardiola ellen a taktikát. Ahogy a tömeg zuhant, és Rooney most már felkeltette csapattársait, United egy kicsit későn nyomta, de igazi nyomást nem gyakorolt ​​Aleksandar Kolarovra, miközben felkapta a labdát.Viszont az alakja elvesztette magát, ahogy Paul Pogba figyelte, ahogy Kevin De Bruyne rajta fut, és mindkét középső fél gyenge kihívást jelentett. De Bruyne kitűnő befejezést, De Gea-t dummying és a labdát a másik sarokba húzta. United lelassult és elvesztette kezdő pozícióit. De az a felismerés, hogy Marcus Rashford bevezetése félidőben kínálja a kezdeti kiválasztásában hiányzó sebességet és merészséget, azt a tényt tükrözi, hogy a célt megérdemelték.A város gyorsabb volt minden golyóhoz, United kezdettől fogva játszani, mint egy csapat, aki egy 1-0 aggregátumot védett haza.

Végül Bravo változtatta meg a játékot, és a Rooney pumpa ingyenes -kick előtt félidőben, és kap egy zűrzavar a Stones. Ibrahimovic szépen végzett. Talán a város kapusának a lábánál kellett volna a keresztre mennie. A játék után Guardiola és Nolito elkapta a kapusukat, és „csodálatosnak” és „különlegesnek” mutatták be teljesítményét. Valójában a Bravo, aki egy kiváló minőségű kapus, egyszerűen nem nézett készen erre a játékra.

Örökkévalósága egy pillanatra tette az Egyesült Államokat, hogy a tömegnek valami kérgét tegyen, és valószínűleg biztosítsák, hogy a jövőbeni ellenfelek nehezen szétválogatják a magas labdát.Időnként itt, a fényes felszerelésében, Bravo hasonlít egy stewardra, akit egy darázs szúrott be, és pánikba kapta a pályát. El kellett volna küldenie a Rooney-nak. Később az Egyesült Királyság kapitánya bosszút állt (Rooney szerencsés volt: elszalasztotta), és a padlóra dörgölte magát. Kelechi Iheanacho célját, a város második helyét, De Bruyne fenséges tette, aki több bizonyítékot szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy jelenleg a Premier League leghatékonyabb szereplője. – Kevinnek csodálatos, csodálatos játékai voltak – dorolódott Guardiola.Valószínűleg gyümölcsöző partnerségnek tűnik.

Hasonlóképpen, Mourinho valódi lelkesedése a Rashford hatására ígérkezik, ugyanúgy, mint a második felében mindkét csapatnak pozitív volt. A város megmutatta, hogy csúnya is nyerhet, hogy van egy szellem és védekező akarat ebben a Unibet online sportfogadás csapatban, hogy megfeleljen a finom törekvéseinek. United, a módszereik alkalmankénti tompaságára nézett ki, mint egy olyan csapat, amely valóban meg akart nyerni. Hosszú ideig kényszerítették az ország legjobb csapatát. Ez a haladás.

A végén mindkét vezető egy kicsit kölcsönösen lágyul. „A kollégám helyettesítése valóban jó volt” – mondta Guardiola kimerültségével, dicsérve Pogba újratelepítését, Herrera bevezetését és a Daley Blind „csodálatos lábát”. Ilyen alkalom volt. Pep, José és a Premier League.Ez lehet egy szép barátság kezdete.