Mauricio Pochettino magabiztosan Toby Alderweireld-nek sérült meg „nem egy nagy kérdés”

Pochettino várhatóan helyettesíti Alderweireldet Eric Dierrel a hátsó négy közepén Bayer Leverkusen ellen itt, a Champions League E csoportban, kedden este. De felajánlott egy bámulatos közleményt a belga nemzetközi, aki szombaton fájt az 1-1-es Premier League-ben, a West Bromwich Albion-ban, miután véletlenül rúgta a központi védekező partnere, Jan Vertonghen, egy sarok után. Leverkusenben globális márkává vált, de még mindig nehéz fogadási bónuszt visszatéréssel találkozhat David Hytner Bővebben

Úgy tűnik, hogy Alderweireldet a térd idegén fogták, ami rendkívül fájdalmasvá tette a kopogást.De a remény az, hogy a szkennelés teljes eredménye, amelyet hétfőn vette át, semmit sem fog komolyan feltárni, és a klub rámutatott arra is, hogy jó jel volt, hogy a belga a saját gőz alatt kijött a The Hawthorns-ból.

„Várnunk kell a szkennelést, de úgy gondoljuk, hogy ez nem nagy probléma” – mondta Pochettino. – Egy kopogást kapott a lábára, de jobb volt tegnap és ma. Abban a pillanatban, amikor leesett, kemény volt, és álláspontunkból nehéz volt látni, mi történt. De ez nem volt nagy probléma. Nagy kopogás, nehéz ütés volt a lábában, de reméljük, hogy ez nem nagy probléma a következő hétre.

Pochettino váltotta Alderweireldet Dier-nél a West Bromban, miután a játékos átalakult egy védekező középpályásba kezdett a padon.Victor Wanyama megalapította magát, mivel Pochettino elsőként választotta a középpályás online fogadóirodák szerepét, és úgy tűnik, hogy a menedzser váltása a 4-1‑1‑1-es formációra megnehezítette a Dier és Wanyama indítását középpályán.

Kevin Wimmer, aki a múlt évadban belépett a védelmi központba, amikor Vertonghen megsérült, keserűen csalódni fog, ha Pochettino inkább Dieret részesíti előnyben. Wimmer ebben a szezonban csak egy megjelenést tett a Tottenham számára – az EFL Cup győztese Gillingham ellen. De Pochettino, aki azt jelezte, hogy egy ilyen nagyságú játék túl korán érkezik Cameron Carter-Vickers 18 éves középső fele, azt mondta, hogy hisz Dierben.

„A fontos dolog bízunk benne – mondta Pochettino. „Nem fontos az a pozíció, amit játszani fog.Középpálya, közép-hát vagy teljes – hiszünk és bízunk benne. Bízunk benne, mint egy személy és képessége. Számomra Eric olyan játékos, aki különböző pozíciókban fejlesztheti a játékát.

Pochettino továbbra is Harry Kane a csípőszegély károsodása miatt, és ebben a szezonban különböző időkben hiányzott. kulcsfontosságú szereplők – köztük főnök, a középpályás Mousa Dembélé. De Tottenham elpusztult, mert Pochettino úgy véli, hogy van egy mélyebb és erősebb csapata.

„A sérülések mindig megtörténhetnek” – mondta Pochettino. „Mindig fontos a csapat – 25 játékos. Fontos az egymás közötti verseny. Ez a csapat ereje. Mindenki úgy véli, hogy különböző versenyeken játszhat és küzdhet a helyén a XI.Ha nagy dolgokat akarunk sport fogadás online elérni, fontos, hogy ezt a mentalitást a csapatunkban tartsuk. 0 CSKA Moszkvával szemben. Pochettino most úgy látja, hogy a Leverkusen ellen elhúzódó és otthoni szerelvények döntőek. „Ha a következő fordulóra akarunk menni, akkor kulcsfontosságú, hogy három pontot vegyünk el a játékból, majd a Wembley-ben ugyanúgy játszhassunk. A következő két játék Leverkusen ellen tartja a kulcsot a következő fordulóban.