Leonardo Ulloa jön a padról, hogy inspirálja Unibet a késői győzelemért Norwich fölött

A Leicester megdöbbentő mindenkit vártak 89 percig, de döntően nem az egész mérkőzésen. Alex Neil csodálatos Norwichja kegyetlenül kiesett egy olyan játék végén, ahol egy döntetlen volt, és elképzelhetően nyert volna. Amíg a helyettes Leonardo nem vette észre a távoli posztot Marc Albrighton keresztjének átalakításáért, Leicester ritkán tűnt a Unibet fogadas pontozásnak, és egy kicsit több támadó meggyőződéssel Norwich jobban teljesített volna a saját esélyeivel.

Egy hosszú délután látszott, hogy Leicester az Arsenalban vereséget szenvedett az otthon elpazarolt pontokkal, de ha a bajnokok jelei pontokat gyűjtenek anélkül, hogy jól játszanának, akkor Claudio Ranieri oldala még mindig fut.A menedzser megjósolta, hogy ez a játék keményebb javaslat lenne, mint amilyennek látszott, és igaza volt. Norwich az életükért játszik és jó munkát végez, bár Leicester először nem tudott minden rendkívüli kezelést. A hazai oldal nem úgy nézett ki, mint a bajnoki vezetők, és a játék sem hasonlított a top v bottom versenyre. A hétköznapoktól elvárható otthoni tömegek kényelmetlen igazsága az volt, hogy a játék nagyon sok volt, amit az évszaktól kezdve elképzelhettek volna a két oldalról. De csak 89 percig . Amint Ulloa biztosította a győzelmet, hogy a Premier League tetején öt pontig nyerjen vezető szerepet, Leicester újra Unibet bonusz álmodozik, a King Power sokkal boldogabb hely.És a Ranieri teljes köszöntése, Ulloára küldve Daniel Amartey számára az utolsó 12 percben, egy támadó helyettesítés volt, ami működött.

“Megpróbáltam változtatni az első sorban.” – mondta az olasz. “Nem mindig tudunk jól játszani, de fontos volt újraindulni az Arsenal veresége után. Elvesztettük a játékot az utolsó másodpercben, és megnyertük az utolsó pillanatban. Ez a labdarúgás, de jól akarom mondani Norwichnak, adtak nekünk a csatát, amit vártak. Neil filozófiai volt. “Nagyobb esélyeink voltak, és Mahrez és Vardy csendben maradtunk” – mondta a Norwich menedzsere. “Végül elvesztettük Mahrez-et, amikor megbeszéltük vele, mert amikor a kereszt eljön, túl késő.A fiúk kiszáradnak, de jó napi munkát végeznek. ”

A legutóbbi Leicester-szabványok szerint az első felében lapos, rendezetlen, romboló volt. Norwich elszigeteltséggel jött, három központi védője visszatért, hogy megtagadja Jamie Vardy helyét, és a hazai szempontból a probléma az volt, hogy Riyad Mahrez sem lépett be a játékba.Az első félidőben félelmetes ujjbegyűlt Norwich téren pontosan megmutatták, mit tehet Mahrez, mikor egyetlen irányváltó Timm Klose-t és Alex Tettey-t kivették, de a végső passz elhúzta Shinji Okazaki-t, és az esélye eltűnt.

Az Albrightonnal való távolságot lőtték, és egy szabadrúgás szűk, majd fél esélye volt a kapu előtt Okazaki számára, de egyik gyors, lenyűgöző számláló sem jött el Leicesterhez. Ez elsősorban azért volt, mert Norwich elég okos volt ahhoz, hogy ne tolja túl sok játékosot a támadásba és játsszon ellenfeleik kezében. Ennek ellenére a látogatók az intervallum előtt a célhoz közelítettek.Cameron Jerome kihagyta a célpontot egy szabad saroknyal, amikor tényleg jobb lett volna, majd Nathan Redmond véget vetett a félidőnek, hogy mentést nyújtott Kasper Schmeichel-ről. Mahrez látta a labdát a második fél és egy pár futás csak megállt a szabadrúgás rovására, egyikükről a labdát Vardyre vitték, mert John Drivel alacsonyan ment, hogy mentse.

a színpadon Norwich kezdett visszahúzódni a saját felére, bár Leicester nem pontosan a Ruddy célját vette fel. Mahrez volt az egyetlen játékos, aki úgy tűnt, hogy támadó ötletei vannak, és amikor Albrighton egy rutint hozott, A 66. percben a kapus csak a hazai lap második célpontja volt.

Redmond, Matt Jarvis és Patrick Bamford esélyei voltak a vége előtt, Norwich egyértelműen szakadt a konzervatív játékteremből, törött.Ők elégedettek lennének azzal a tudattal, hogy néhány csapat elfojtotta Leicestert ebben a szezonban, de végül elszakadt. Mahrez a jobb oldalon ásott Albrightont, egy alacsony keresztet elvesztett Vardy-t, de találta Ulloa éppen a megfelelő helyen állt, mielőtt egy fáradt Ivo Pinto kihívásba vette a labdát Ruddy mellett. Vége a játéknak, nyert pontok, a csoda szezon vissza.

more info