Leicester City remélve egy másik helyreállító Bajnokok Ligája estére

„Beszélgetésünk volt, a dolgokat már mondták és megoldottuk, és továbblépünk” – mondta Kasper Schmeichel. – Ez egy hosszú régi szezon. Néhány rossz előadásunk otthon volt. A játékok első felében rosszul indultunk, és nem tudtuk helyreállítani. De biztosan biztosak vagyunk benne, hogy meg fogjuk fordítani ezt. ”Marc Albrighton ragaszkodik ahhoz, hogy Leicester City játékosai rájönjenek, hogy többet kell küzdeniük többet.

Ranieri a maga részéről nyugodtnak tűnik.Az olaszok mosollyal rámutattak arra, hogy Leicester védelmi rekordja ugyanabban a szakaszban, mint tavaly, valójában rosszabb volt – nyolc meccs után 15 gólt nyertek el a 14-hez képest, és kijavították a kérdést, hogy a szezon válhat-e kieséses csata.

Emlékeztette mindenkit arra, hogy látta, hogy ez a hazai blip jön. „A szezon elején azt mondtam, hogy normális, amikor a csapat elveszít valamit, amikor először játsszon Európában” – mondta Ranieri. „Ők [a játékosok] emberiek, nem gépek.” Read more

Ugyanakkor a Ranieri néhány területen jobbra számít.Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy nagyobb koncentrációt mutassanak be a megalapozott darabok védelmében – Diego Costa célja a Chelsea 3-0-as győzelmében az ötödik, amit a szószögből szállítottak – és a menedzser is szeretné, ha egy kicsit többet látná a tavalyi Leicestertől. az összetartozás érzését tekintve, mint bármi más. „Azt hiszem, a játékosok a világot őrülték a múlt szezonban történt eseményekkel – fantasztikus karaktert és szellemet mutattak, mesebeli volt” – mondta Ranieri.

“Szeretném, ha továbbra is ezt mutatnák. Az eredmény nem számomra fontos. Azt akarom, hogy megmutassák erejüket, a labdarúgás iránti szeretetet, a fogadási bónuszok csapatot, a Leicestert – és ezért többet akarok. ”

A Leicester problémái nem korlátozódnak a védelemre.A bajnokságon belül csak egy célt ért el, és Jamie Vardy már hét mérkőzést ért el pontozás nélkül, ami Alan Shearer komoly kritikáját keltette, aki vádolta Angliát a „zsugorodásról” és „erőfeszítés hiányáról”.

Gyorsan ugorhat Vardy védekezéséhez, Ranieri saját taktikáját vádolta a sztrájkoló Chelsea elleni megközelítésében. – Azt hiszem, az ex-játékos mindent meg tud mondani – mondta Ranieri. „A Shearer fantasztikus gólt szerzett, de tudja, hogy hónapok vannak, amikor lehet, és nem tud pontot szerezni.

„ Ha a Chelsea-meccsről beszél, beszéltem Jamie-val és azt mondta, hogy maradj David Luiz-nal ne fuss, és ne nyomja meg. Számomra fontos volt, hogy egy referenciapont legyen a játékosomnak, hogy megpróbáljanak ellentámadni, és David Luiz ellen hagyják.Ez történt, ez nem az ő hibája, talán az én hibám.

„Jamie számunkra nagyon fontos. Nagyon magabiztos vagyok benne. Számomra fontos, hogy nyugodt marad, és folyamatosan megy, és előbb-utóbb kap egy gólt. azzal a feltétellel, hogy a Bajnokok Ligája „ebben a pillanatban a prioritás” – ahogy Leicester keresi a nyereményt, ami a kilépési szakaszok megérintésével érné el őket. Stale Solbakken, akinek sikertelen hat hónapos stintje volt a Wolverhampton Wanderersért a 2012-13-as szezonban, Koppenhága vezetője, és egy 23 mérkőzésen verhetetlen futamot vezette.A dán bajnokok a hazai fogadási bónuszok az interneten bajnokok csúcspontja, és a második csoportba kerültek a G csoportban, az 1-1. A nagyobb kérdés körülveszi a bajnoki formát. – Nem hiszem, hogy itt az ideje, hogy aggódjon vagy pánikoljon – mondta Schmeichel. „Nézzétek az elmúlt évszakokat, nem voltunk a leggyorsabbak a kezdőknek.

„ A szezon közepén jöttünk jól, és végül nagyon jó leszünk. Abban a pillanatban, hogy keményen dolgozunk néhány dolgon, és biztosan el fog jönni.