Jihlava labdarúgók Pilsen egyszerűen. Hála Mesanovic és harciasság

Cél szakember Pilsen. Az ilyen megjelölés után a vasárnapi bajnoki mérkőzés Synot a kártyáján feltétlenül tudható be a Jihlava csatár Muris Mešanovič. Čtyřiadvacetiletý FORVARD ebben a naptári évben elleni Victoria csatlakozott három játékot – kétszer a bajnokságban és egy a pohár – és mindhárom esetben, ő szerezte a cél. Highlands és hála neki Plzen legyőzte kétszer kötötte egyszer vele.

„Azt hiszem, jól játszott a csapat,” azt állította, győzelme után vasárnap 2: 1 Mesanovic. „Bár a végén az első félidő kapott szerencsétlen reszletek 1xbet kapus elvesztette 0: 1, de az utastérben azt mondtuk, hogy továbbra is a játékunkban. A siker.Megfordult, és örülünk, hogy mind a három pontot. „

Mivel Mesanovic harcokban ellen Plzen fontos, fellépett a 57. percben, amikor képest 1: 1. „Vlado Kukoľ én kidugta a labdát szépen a dugók és én csak próbál megütni a hegyét a kapu”, írja a lövés. „Szerencsére 1 xbet reszletek a rúd behajlik a net,” mondta boldogan.

A két perccel később ugyanaz a játékos valahogy oldalán Jihlava. De miután egy tökéletes labdát honfitársa Haris Harby méterekkel elkerülte a kaput. „Haris gyönyörűen történik játékos ezután szolgált fel nekem. De én nem számítottam, hogy ilyen meredek ballon, „megbánta Mesanovic. „Én egy kicsit megfordult lábát, és nem ér véget a cél.”

Jihlava ugyanakkor sajnálattal biztosan nem. A 77.perc, mert a győzelem zárható váltakozó Lukáš Masopust. „Örülök, hogy így a tömegek és vonszolta a győztes végén,” sóhajtott Mesanovic szerezte, aki ellen Plzen harmadik Mref a harmadik mérkőzés a sorban. „Ha nyerünk, boldog leszek”, mosolyog boldog shooter. “Folytasd” kíván.

Egy teljesen ellentétes érzés, miután a mérkőzés volt exjihlavský csatár Stanislav Tecl. Azért jött, hogy a pályán a mérkőzés 62. percében, de a pontok segített Victoria. „Számunkra 1 x bet reszletek ez hülyeség vereség. Hazai vereségét Sparta a táblázatban a kis út, majd hagyjuk így pick.Ez egy szörnyű szégyen „vonta meg a vállát Tecl.

” Nem tudom, mi ez, de az utolsó három mérkőzést el szart se ér. „Az, hogy a vezető a pilseni meccsen hiányzott a verseny harciasság. „Az agresszió mi megbirkózott fiúk Jihlava. És ez úgy döntött, „megjegyzi a korábbi kapitánya FC Vysocina. „Sajnos, mi veszítünk a csatában. És aztán nehéz volt. „