Isoisä Ledecká määrätty purjelautailua ja potkunyrkkeily.

Täynnä energiaa tulevan kauden pois lahjakas hiihtäjä ja lumilautailija Ester Ledecká. Kaksikymmentäyksi Tsekin maajoukkueen voi odottaa ensimmäistä rotu ja toivoo, että uuden valmentajien ja suunniteltu erityisesti hänen haalarit rakentaa onnistumisesta aikaisempina vuosina.

Kahdesti Junior maailmanmestari lumilautailua 2013 valmistautuminen uuteen kauteen ei voi puhua erittäin tarpeeksi. Koulutussuunnitelma hänen isoisänsä John Klapač (esim. Jääkiekko eteenpäin – Ed. Ed.), Purjelautailu Kreikassa, potkunyrkkeily ja hiihto Chilessä, hän oli innoissaan. “Minulla oli suuri valmiste. Todella onnistunut. Olen Betsafe iloinen, että tänä vuonna lisäsimme potkunyrkkeily. Pidän paljon ja mies hänen kanssaan voi todella valua “, hän sanoi torstaina lehdistötilaisuudessa käyttöönotto Ester Ledecká että hänen valmennus ryhmässä tehty useita muutoksia.

Ski joukkue jatkettiin pankin Thomas, entinen valmentaja Ondrej Bank. Ja lumilauta on täysin uusi. Maailmanmestari rinnakkaisissa pujottelussa 2015, nyt valmentaja Erich Pramsohler Italian ja Itävallan Siegfried Grabner. Ja lahjakas “sammakkoeläinten” oikean päätöksen, se oli jo näkyvissä harjoitusleirillä Chilessä. Siellä hyppy voitti kahdeksan yhdeksästä kilpailuista. “Oli hienoa siellä. Prima nippu Betsafe, täydellinen ilmapiiri, paljon natrénovala tein, joten toivon, että se kaikki maksaa pois “, hän lisäsi.

Ja niin kaudella juuri alkaneet nähdä kahdella rintamalla. Ensimmäinen kilpailu suksilla odottamassa Ledečky joulukuun alussa, kun World Cup Lake Louise yrittää rakentaa erinomaisia ​​tuloksia menneisyyden kausi. Muutamaa päivää myöhemmin hän sitten esittelee lumilautailu Carezzan ja Cortina. “Uusi kausi on jo innolla. Olen niin iloinen sain mitä suurta joukkuetta. Tavoite? Minun suuri unelma on nimetä kaksi maailmanmestaruutta Betsafe, siksi, kuten laskettelua ja lumilautailua. Se olisi ollut poikkeuksellinen “, hän mutisi [live vedonlyönti]

Supersankari jumpsuit
Ja niin uutinen ei ollut tarpeeksi, tänä vuonna hymyilevä Ester Ledecká rinteillä näkyvät ei-perinteisten puvut, sillä se ehdotti veljensä Joona. “Olen hyvin innostunut kuinka minä näen Esther. Onko puoli robotti. En tiedä, mitä hän meni läpi, hän meni olympialaisissa prolapsed levy. Vaan sietää kaiken “, sanoi Joona Ledecký.” Se on hyvä tunne, kun olet pukeutunut haalarit motiiveja supersankari. Aina kun minun täytyy alkaa etsiä rinnettä alas, joten tiesin olin supersankari että voin mennä pois mahdollista. ja on selvää, että auttaa minua henkisesti “, hän päätteli Ledecká.