Città di Palermo – Chievo Verona 1:0

Nagyon szórakoztató mérkőzés között Palermo és Chievo végül úgy döntött, az egyik cél, a tapasztalt csatár Alberto Gilardino. Szicíliaiak vett három pontot költözött fel tizenkettedik helyre, Chievo van tizennegyedik.
Az első lövés a cél kísérlet küldött Castro otthon, a seb nem volt minden rossz, de csak kevéssel ment fölé. Chievo volt ebben a szakaszban a gyufát a kissé fölényben, és sietve 19.minutě másik esélyt Alberto Paloschi. A támadó szamarak Fly győznie a lövés is zasahnuvšího Sorrentino. Palermo, sok támadó naukázalo és a történet az Bet365 live első félidő lement még korai lenne helyettesítő Lazaara Daprelu. A nézők a félig üres stadion Renzo Barbera volt a fejlődés az első félévben egyáltalán elégedett.
A második felében kezdődött mellett váltakozó hazai csapat Chievo esélyeit. Alberto Gilardino is jobb esélye van, hogy megoldja a végén a jövőben kiterjeszteni kapus Bizzarri. Ebben 57.minutě nagy Paloschi vigyáz a les, csapda, és rohant egyedül Sorrentino, vezető támadó fegyver Chievo azonban nem megy jól, és jó eséllyel semmit. Nincs gól után is jól játszott elvégzett szabadrúgás egyenesen haza, amikor Hiljemark költözött Čočeva amelyek túllépték az első gól. A játék azt javasolta, hogy aki az első gólt, valószínűleg nyerni az egész játék. És ezt megerősítette a 71.minutě a szögletet lógott a levegőben Andelkovic, fejesét visszapattant elé Bizzarrim Alberto Gilardino és Renzo Barbera tört puszta öröm.
Chievo miközben még mindig körülbelül húsz percig válaszolni, de Palermo nem engedte semmit. Az egyetlen cél, Alberto Gilardino és úgy döntött, a három pontot a hazai szicíliaiak.

read more: bonusz-online.com/sportingbet