Bet365 sportfogadás bónusz

bet365 sportfogadás bónuszJan Vertonghen legfeljebb nyolc hetet tudott fellépni a beavatkozás után, amikor kiderült, hogy a Crystal Palace-ban szombati 3-1-es győzelmével szenvedett mediális térd-ligamentes károkat.

A középső fél jó formában ebben a Bet365 szezonban, megbízható társulást alakított ki Belgium nemzetközi csapattársa, Toby Alderweireld, és távollétében komoly csapást jelent a Tottenham a Bajnokok Ligája, vagy akár a Premier League címében.

Vertonghen átvizsgálta a Clinica Quiron kórházban Barcelonában, és reméli, hogy öt vagy hat hét múlva térhet vissza – különösen az északi londoni Bet 365 derbi otthonában, március 5-én az Arsenalban.Határozottan hiányozni fog a Manchester City-i látogatás február 14-én. Verthongen 75 perccel a Connor Wickham-vel történt ütközést követően helyettesített, aki a belga arcát könyökölte.A palota csatlója három mérkőzéses tilalommal szembesül, miután az FA erőszakos magatartással vádolta fel videót.

Mauricio Pochettino, a menedzser, a Vertonghen-t a Palace-ban váltotta fel Kevin Wimmerrel, aki tavaly nyáron csatlakozott Kölnhez, míg Eric Dier másik helyzete Eric Dier volt, Bet365 bár ő lenyűgözte és védekező középpályásként betöltötte magát.

A pinchetinó továbbra is nyitva áll az ajánlatokra, mielőtt a következő hétfői átigazolási határidő előtt Federico Fazio, aki teljesen elhanyagolva, egyszeri megjelenésével az idei szezonban a Capital One Cup döntőjében vereséget szenvedett az Arsenalban szeptember 23-án. Newcastle megállította a Tottenham Andros Townsend-t, miután a Bet365 menedzser lépéseket tett. Olvass tovább

Fazio si a falon volt november 26-án, amikor Pochettino egy 21 fős csapatot vitt az Azerbajdzsánba az Europa Liga nyakkendőjére Qarabag ellen, de az argentin visszalépett Londonba.Cameron Carter-Vickers, a 18 éves középső fele is előtte van a lebonyolításban. A Sevilla érdeklődik a Fazio bevonásától. Vertonghen-t illetően a klub kijelentette: “További értékelés és vizsgálat megállapította, hogy Jan Vertonghen a térdében mediális kolateralális ínszalagot károsított a Crystal Palace . Orvosaink továbbra is figyelemmel kísérik a rehabilitáció során elért eredményét annak Bet365 meghatározása érdekében, mikor készen áll a képzésre való visszatérésre. ”

A Tottenham Colchesterbe utazik az FA Kupa negyedik fordulóján szombaton, mielőtt a bajnoki mérkőzések ellen Norwich, Watford és Manchester City.