Atalanta Bergamo – SS Lazio

Posisjon på hodet av Serie A er i endring! Etter lunsj klarte de å vinne over Genoa AS Roma, noe som skapte press på til andre Lazio. Det betyr ikke løfte hanske og stadion i Bergamo bare bundet. Selv hjem snart etter endringen av sidene føre da han traff Biava, men gjestene jevnet til en slutt, takket være et skudd av Marco Parola.
I Bergamo var virkelig noe å se! Nervepirrende kamp, ​​som ble spilt nedrykk truet Atalanta Bergamo og Roma Lazio endte i uavgjort. Dette er helt klart et bedre resultat for hjemme Orobica. Begge lagene har noe å spille fordi de ønsker å redde hjemmet og gjestene trengte for full å score hvis de ønsket å beholde andreplassen.
Tidligere Lazio trener med dem, men hadde ingen nåde. Orobica kunne ikke stole på spillere som tyske Denis, Yohan Benalouane og Cristian Raimondi. Lazio-spissen Miroslav manglet primært Kloseho. Ut av spillet, men var også Stefan de Vrij, Bet365 bonus Lucas Biglia og midtbane Ederson. Biancocelesti er overraskende dårlig balanse av besøk til Bergamo. Vant bare syv kamper, trekker den 20 også sluttet 19 nederlag.
Som en første sjanse i å få Keita Balde Diao, som sparket fra en avstand. Keeper Sportiella men ikke fange. Tenåring i fargene til Lazio var svært aktiv og et øyeblikk senere forsøkte å overraske Sportiella annet langtrekkende skudd. Men det bare pekte på baksiden av baren!
Jeg Atalanta fikk ganske nær det første målet. Federico Marchetti ved porten Lazio har vist en virkelig luksuriøs behandling som han kunne trekke av en header Giulio Migliaccio finish. En annen rask hoppe viste et øyeblikk senere, han rev lykke ender Giuseppe Biava, som forsøkte under baren. Den første halvdelen sikkert tilbudt mange store øyeblikk og spesielt innenlands lyktes. Orobica igjen ga inntrykk offensivt innstilt lag som kjemper for å redde.
Dagens kamp var også av egenskapene til de to keeperne. Sportiello unggutt holdt seg flytende ved sine lagkamerater etter Lazio levde en serie av flere cornere og stormet til angrep. En annen spiller som ønsket å Bruk vår link for å få den beste Bet365 bonus undersøke muligheten Sportiella var Keita. Han ønsket å dra nytte av defensive feil, men hans sår Sportiello startet. På den annen side, vel han oppførte erfaren verge alter Marchetti, som hadde satt av et slag Alejandra Gómez.
Atalanta dominerte i andre omgang. Først zastřeloval Gómez, som tappert vinne påvirker keeper Federico Marchetti. Men fulgte en corner innenlandske demontert umiddelbart. På kanten av boksen litt forsovet forsvarer Mauricio, som ikke kunne motstå forsvarer Giuseppe Biava nabíhajícího. Han slo det flott, men fordi det har vært en lang tid spiller for Lazio, oppførte seg som en gentleman og feiret.
Etterfulgt av en rekke angrep, fordi Lazio fikk inn et lite misunnelsesverdig situasjon. Stor oppmerksomhet Bruk vår link for å få den beste Bet365 Poker bonus vil bli trukket til Felipe Anderson, en av de største stjernene i den romerske enhet. Men han savnet en fin mulighet til Keita Balde Diao, som kjørte inn i boksen og ledet etter et innlegg fra forsvarer Dusan Basta.


Men han headet utenfor. Spillet fløt fra ende til annen, men gólových sjansene for at mye var det ikke.