AS Monaco – RSC Anderlecht

Monaco može zakomplicirati put za postupak jer je izravnom dvoboju za drugo mjesto, izgubljeni u vlastitom stadionu s Anderlecht. Belgijski jedinica tako dobio bod ispred Bet365 svog francuskog protivnika.

Monaco je želio tri boda i rasporedio prilično uvredljiv sklop. Prije Subašić dobio Fabinho, Raggi, R. Carvalho i Coentrao. Tročlana veza treba stvoriti događaje za trio Silva, Traoré i El Shaarawy. Gosti stigli sa zvijezdama kao Bet365 što su Praet, Tielemans, Defour ili Okaka, koji je bio jedini proširena savjet.

Prvi je gotovo pogodio kada je Mario Pašalić suparnici ukrao loptu i zabio. Stoga vratar, ali lukavo je odgovorio i uhvatio loptu u naručje. Nekoliko puta dobiti priliku Stefano Okaka, ali iskusni turneji talijanski muževnosti nezakončil nije točno. Nakon dvadeset minuta, Monako je imao još jednu veliku priliku kada je upravljao loptu u gol talijanski talent Stephan El Shaarawy, aliBet365 rana potpuno uništen veliki slamanja vratar zašto!

Zatim, on je morao napustiti teren ozlijedio Jeremy Toulalan, koji je napravio prostor Mladi Adam Traorému. Dendocker ispruži iz Bet365 daljine, ali cilj previsoko. Neposredno prije odlaska u svlačionicu s rezultatom, ali nakon što se sve promijenilo, ali ne na način Domaći navijači bi poželio. Udarac Anderlecht, a još uvijek domobranske daleko, ali je lopta odbila iza vapna prevario balon Guillaume Gillet samo ispod trake!

Monaco je uzeti, a on je to znao. Odmah na početku drugog poluvremena vratar Proto stvarno lijepa protežu udarac branitelj Fabinho, ali zašto je savjetovao i povukao od tri bara. Trenutak kasnije Dakle, opet puna ruku i nogu rada kada je mladić Stephan El Shaarawy opet Bet365 uspjeli da ga izbjeći, nije imao loptu na udarac je lijepo uvijanja ispod grede!

Coentrao križ s lijeve strane pronašao glavu El Sharaawyho točno, ali nije bio pogođen. Nakon sat vremena velike igre spalio Moutinho, ali vratio se na današnji junak Anderlechta. Dakle, vratar izvukao štap i lopta otišla. Dvadeset minuta prije kraja talentu Dennis Praet zastřeloval iz kuta, a golman Šubašić je pokazao veliko spasiti njegovu ranu barem otišao naprijed.

Dennis Praet je zamijenio dječak Frank Acheampong, koji bi trebao pomoći uvredljiv belgijski jedinicu. Ona je odbio s vremenom i potreban novi zamah. To supstitucija bila barem zlato, Acheampong je upravo zato što je nekoliko minuta kasnije gurnuo. Mladi igrač nakon ubačaja velikog igrača iz dubokog polja Mbodjiho i poslao loptu lijepo na stativa!

Deset minuta prije kraja utakmice, a vratar zablistao Dakle, koji je likvidirati prekrasan pucao Carrillo. Penetracija propustili belgijski skupinu kraju Carrillo nije okrenula, pa Monaku unatoč aktivan pristup izgubili Anderlecht. Belgijski strani su uspjeli osvojiti zahvaljujući vrataru proto.