Amerikai Egyesült Államok felfüggeszti a csapadékot Trinidadban, de hasznos pontot jelent az orosz útra

A 0-0-as döntetlen, hogy a téli szünetet megelőzően mindkét csapat a világbajnokság kvalifikációs csoportjának tetején maradt, valószínűleg szilárd pontnak tekinthető, különösen a vendégcsapat számára. Azonban a jelenlegi helyzetben vannak olyan körülmények is, amik az Egyesült Államok oldalán vannak, sok rajongó is olyan nyilatkozatot kívánt keresni, amely megerősíti Jürgen Klinsmann remegő mandátumát, és ez szomorúan nem volt. Trinidad & amp; Tobago 0-0 USA: 2018-as világbajnoki kvalifikáció – ahogyan ez megtörtént Tovább…

És amíg egy ilyen fizikai hajlású Trinidad & A Tobago csapat nem feltétlenül teljesen ésszerű elvárás volt, de az is igaz, hogy egy év alatt, amikor néhány Sportingbet fogadások az interneten ésszerű elvárás az Egyesült Államokra nézve teljesült, ez a játék nagyobb jelentőséget tulajdonított a normálisnak.

nem voltak kedvezőek a Klinsmann számára.A játék alig 20 másodperc volt, amikor Kenwyne Jones a doboz jobb oldalán ültetett a helyére, mielőtt visszahúzta a labdát az amerikai védekezés mögött. Megtalálta Joevin Jones-ot, hogy időben bejusson a terület szélére, hogy felhajtsa a lövést és a bárpult fölé.

Meghatározta a nyitócserék hangját, ahol a Trinidad & Tobago általában úgy nézett ki, mint az élesebb csapat, amely a fizikai csatákban uralkodik, és a végső harmadban még erőteljesebb haladást keres.Klinsmann megváltoztatta a védekezést, és tovább növelte DeAndre Yedlin elleni küzdelmet, aminek következtében a sokoldalú Michael Orozco leesett az oldalára, de minden remény, hogy felszabadítaná Yedlin-t, sérthetetlenné tette a védekező gauchenessét. de egy másik amerikai változatot váltott vissza négyen, akik ugyanazon az oldalon próbálkoztak.

Némi módosításra szorul. A 13. percben Geoff Cameront túl könnyedén átkapcsolta Kenwyne Jones a doboz peremén, mielőtt a nagy csatár egy heves lövést vetett fel Tim Howard mellett, de csak a közeljövőben is.Ha megkönnyebbült volna a Klinsmann (és Howard, a gólt, miután a szombatja Brad Guzanbe helyezte a kapusági rendet), az a fajta esély volt jellemző a Trinidad & Tobago legjobb munkája az első félidőben: rengeteg jó végső golyó vagy jól megteremtett félig esély, de a befejeződés hiánya valójában arra kényszeríti az amerikai állatot, hogy mentse. egy szelíd szabadrúgás egyenesen a Howardnál, az első félidőben a T & T első lövésénél fogva, az USA elkezdett megkönnyebbülni a játékban.Alig volt hangsúlyozva – eléggé elegendő a házigazdák földrajzi elhelyezkedése miatt, az amerikai támadás időnként a Zardes és az Altidore iker-szigeteiből állt, idő előtt egy félénk középpontú vonalon.

egyike azoknak a játékoknak, ahol Michael Bradley nem tűnt semmi köze sem a középpályán.Oly gyakran a csapattársa, amikor a dolgok jól mennek, Bradley túl sok ütést hagyott a végső labdájával, és időnként nem tűnt elég messzire a mezőn, hogy támogassa az elődjét, vagy elég időt találjon a labdára, A második félidőben az amerikai forma Sportingbet mobil bónusz kissé pontosabbnak bizonyult, és szinte azonnal jutalmat kapott, amikor 75 másodperccel eltelt. Altidore tökéletes labdát futott a hátsó posztra, ahol a kemény munkát végezte. elveszíti az embert és a kísértetet az űrbe, Zardesnek jobbnak kellett volna lennie, mint a fejjel lefékezni a sávról a gömbölyökkel.

Ez azonban nem jelezte a nyitott játék kezdetét.A fizikai harc folytatódott a második félidő hőjén, bár Klinsmann, ha nem az ő hangosabb kritikusai, legalább boldogabbá válhatott volna, ha látta volna, hogy a páciens közeledik egymáshoz. Nagyon kevés volt a végtermék, de a Zardes-ek különösen gyalázatosak voltak a veszélyes területeken.

Mire a Zardes-t 76. percig Bobby Woodhoz visszavonták, Klinsmann már bevezette Darlington Nagbe-t Tim Ream-nak, hogy megpróbáljon felgyújtani valamit az egyre visszahúzódó T & T csapat ellen.

Az Egyesült Államok kedvezően ösztönözte, ha nem ihlette, a lendületes változás, Nagbe bevezetésével és mozgásával, végül lehetővé téve, hogy Bradley veszélyes területekre kerüljön.Az Egyesült Államok többet nyomott, és Jermaine Jones 78 percen belül lőtt egy lövést a bár tetejéről, a játékot pedig egyre inkább a házigazdák összecsapásán játszották.

Mégis a támadás soha A szűk amerikai támadás ismételten a zsúfolt védekezésbe ütközött, és végül csak az idő telt el.

Az este drámaibb és negatívabb eredményei megduplázhatják egyes rajongók és média iránti növekvő igényeit, most már elfogy a Klinsmann.De mivel ez volt az eredmény, ha nem a teljesítmény, talán elegendő volt ahhoz, hogy az edző megkönnyítse az oldalt nehéz évre, anélkül, hogy friss csapást keltene az Arany Kupában, a Concacaf Cupban és az olimpiai vereségekben.

p> Klinsmann talán valami hangsúlyosabbat akart, de talán olyanok, mint a rajongók, akik még mindig várják a szabadon folyó támadó stílusukat, amit ígértek, megtanulja élni a csökkent elvárásokkal.