A Unibet reménye, hogy Pep Guardiola segít Lionel Messi csábításában

Bár megállapítást nyert, hogy Messi elégedett a Barçában, és nem tervezi elhagyni a játékot, City úgy véli, hogy Pep Guardiola nyári érkezése pólusba helyezi, ha az év ötszörös világbajnokja elindul. Guardiola a Barcelona 2008-12-től volt felelős, amikor Messi a spanyol Unibet történelem első harmadát nyerte meg, egy második Bajnokok Ligája, még két La Liga cím és egy unibet online fogadási további Copa del Rey.

A Txiki Begiristain, a város sportigazgatója és Ferran Soriano, a vezérigazgató szorosan együttműködött a Messi-val, amikor Barcelonában hasonló pozíciókat töltött be.Soriano, különösen, azt Unibet gondolják, hogy közel van Messi és családja. Barcelona csoda munkás Lionel Messi elhagyja Arsenal imádkozni egy | Barney Ronay Bővebben

A város továbbra is figyelemmel kíséri Messi helyzetét, ha megzavarodik. A 28 éves arcát adó ügyben, amelyben Jorge-t és apját azzal vádolják, hogy 2007 és 2009 között 4,3 millió font (3,3 millió font sterling) spanyol államot vádolnak. A tárgyalás Barcelonában május 31-én kezdődik. Messi és az apja tagadja a rosszat, és 2013-ban egy korrekciós intézkedésként 5 millió eurót Unibet fizetett, ami az állítólagos nem fizetett adó és kamatok összegét jelenti. Messi 2018 nyaráig szerződést kötött a Barçával, amikor 30 éves születésnapjára közeledik . Úgy gondolják, hogy évente mintegy 20 millió eurót keresnek, vagy hetente 385 000 eurót, és 250 millió eurós megvásárlási záradékot kapnak.Messi arra számíthatna, hogy az Etihad Stadionban bármilyen üzletet vinnék, hogy jelentősen emelkedjen a fizetés, de a város képes előre jelezni a labdát, mivel globális ikonjuk azt jelenti, hogy a klubban való jelenléte jövedelmező lenne. A város hierarchiája szerint Guardiola megérkezik, mivel a klubnak köszönhetően a Barcelona játékosainak megvásárlásával kapcsolatban Unibet érdeklődhet. Amikor Guardiola 2013 júniusában csatlakozott a Bayern Münchenhez egy év szombatnap után Barcelonából, vonakodott visszatérni a katalán klubba a játékosok számára.A Bundesliga-bajnokok három szezonjával csak a Thiago Alcântara-t vették át Barçából első nyáron. A Guardiola számára érdekes játékosok közé tartozik a középpályás Sergio Busquets, a jobboldali Dani Alves és a aki a Manchester United-től tavaly nyáron megközelítette a megközelítést.

A klub reménykedik abban is, hogy Joe Hart időben Unibet visszaszerezheti a borjú sérülését, hogy szembenézzen a PSG-vel az első szakaszban.