888sport mobile

888sport mobile

 

Răspunsul este da. Regulile ADM stabilesc, de fapt, valoarea maximă a câștigurilor, prin urmare, va exista și o sumă maximă pe care o putem paria, dar aceasta variază în funcție de tipul de pariu și de cotele pe care le alegem.

Dacă miza pariului dvs. este, de exemplu, 2,50, suma maximă pe care o puteți juca este de 4000 €, deoarece maximul pe care îl puteți câștiga este întotdeauna 10000 € (1000 / 2,50). Vrei să știi cât de mult poți câștiga cu pariul? Nimic nu ar putea fi mai simplu. Odată ce ați decis la eveniment să pariați și ați introdus suma pentru pariul dvs., puteți vedea câștigurile probabile direct pe bilet, sub titlul “Câștiguri potențiale”.

Rețineți că pariul dvs. nu este acceptat de sistemul automat 888sport.com dacă câștigurile posibile depășesc suma maximă permisă (faimosul € 10.000). Mai mult, pentru a crește șansele de a câștiga, rămânând întotdeauna în limitele prestabilite, puteți să vă distrați plasând atât pariurile live, cât și evenimentele care nu au fost încă jucate. În acest fel limitele cresc și șansa dvs. de a câștiga, de asemenea!

Când plasați un pariu, acesta nu mai este vizibil pe bilet, dar va fi văzut în istoria pariurilor. Dacă pariul dvs. nu a fost acceptat încă, acesta va fi afișat în starea “în așteptare”. Dacă aveți îndoieli, puteți contacta asistența 888sport.com.

Diferitele tipuri de pariuri
Single. Obiectul pariului se referă la un singur eveniment;

Multipla. Obiectul pariului se referă la mai multe evenimente și are succes doar dacă prognozele tuturor evenimentelor sunt corecte;

Sistem. Obiectul pariului se referă la diverse pariuri multiple, 888sport mobile efectuate pe combinații de rezultate diferite. În acest caz, nu este necesar să bifați toate pariurile pentru a câștiga (diferență substanțială față de pariurile multiple).

Rambursarea pariurilor
Există câteva cazuri în care pariul poate fi rambursat și sunt după cum urmează: evenimentul, din orice motiv, este anulat. În cazul meciurilor de fotbal, în cazul în care jocul nu se repetă în termen de 3 zile de la data oficială a meciului, pariul este considerat nul și plătit 1: 1, sau suma totală a pariului este returnată. Un alt motiv pentru care un pariu poate fi considerat nevalid este în cazul în care, la finalul competiției, niciunul dintre participanți nu sa calificat. În cazul unui meci de fotbal, pariul poate fi considerat nevalabil chiar dacă se schimbă terenul de joc.

De exemplu, dacă pariați pe o echipă care se joacă acasă și apoi este eliminată din orice motiv, pariul poate fi considerat nevalid. Pariul poate fi considerat valabil, de exemplu, dacă schimbați câmpul, dar echipa desemnată ca jucător “de acasă” rămâne astfel. Indiferent de câmpul de teren, cu toate acestea, în cazul unor competiții, cum ar fi tenisul, pariurile sunt considerate valide, atât pentru simplu, cât și pentru dublu. Nu contează, de fapt, posibilitatea de a schimba terenul de joc, închis sau deschis, teren sau câmp rapid.

Care sunt observațiile noastre: aspectul site-ului
888sport folosește un aspect, versiune beta, încă destul de spartan și foarte departe de ceea ce este site-ul oficial australian al platformei. Culorile site-ului reflectă cele ale celebrului aplicație PokerStars, dar cu mult mai puține caracteristici. Gândește-te că de ani de zile poți profita de chat pe aplicația oficială, în timp ce pe site-ul anumitor lucruri nu există nici măcar o umbră. Pagina este încă foarte spartană și, prin urmare, nu oferă prea mult spațiu pentru promoțiile disponibile. Că în prezent sunt doar cele raportate pe acest site. Pe pagina principală vedem un diapozitiv cu imagini glisante, ceea ce ne arată cele mai importante sau continue evenimente în viitor.

Pagina oferă posibilitatea de a parcurge secțiunile: Featured; live; promoții; Rezultate. Deci, în timp ce multe site-uri decid să-și pună promoțiile în prim-plan și în mijlocul paginii, trebuie să mergem și să privim, dar să vedem unul câte unul că ne oferă aceste secțiuni:
În prim plan